Om oss

Det måste poängteras att det är endast en liten del av vårt jätte lager av Cadillac delar som finns med i webbutiken. Hittar du inte det du söker? Ring eller mejla oss.

Företagspresentation

TA Motor AB startades för 35 år sedan, dom första åren gick vi under namnet TA:s Motor & Maskin och då höll vi på med service och reservdelar till alla USA bilar, men med Cadillac som huvudintresse. Men ganska snart så specialiserade vi oss bara på Cadillac delar med det väl inarbetade namnet TA Motor AB.

Vi finns nu på 2 orter i Sverige, Luleå & Skellefteå

Under dom drygt 35åren har vi gett ut ett flertal reservdels kataloger, den senaste ”Reservdelskatalog #3” är tryckt i 5 upplagor och totalt över 35 000 exemplar. Katalogerna är slut och vi kommer inte att trycka några mera. Men nu tar vi steget in i e-handeln, vi börjar i liten skala till att börja med. Vi startar med en liten försmak på c:a 5000 produkter och utökar sedan i den takt vi hinner.

Det måste poängteras att det är endast en liten del av vårt jättelager av Cadillac delar som finns med i webbutiken. Hittar du inte det du söker? Ring, mejla eller skicka ett fax till oss.

På vår logotyp har vi en Cadillac 1949 & 1959 avbildade men så snäva är vi inte. Vi har specialiserat oss på Cadillac reservdelar och tillbehör 1941-1976, och ingenting annat. Vår affärsidé är att allt i vårt sortiment skall finnas på lager för omgående leverans samma dag du beställer.

Vårt sortiment, lagerhållning

Vi har som målsättning att lagerhålla det mesta som finns att få tag på till din Cadillac. Vi har ett enormt lager av delar långt över 10 000 nya eller renoverade delar. Begagnade delar har vi så stora mängder av så vi börjar ha svårt med lagerplats för allt.

Observera att det bara är en bråkdel av vårt sortiment som finns med i webbshopen

Vi har byggt ut våra lokaler hela tiden i över 35 år och hur många hyllmeter Cadillac delar vi egentligen har, finns det aldrig tid att räkna ut (Men det borde vi faktiskt ta och göra snart, kan ju vara kul att veta. Vi återkommer om detta)